WEKO3
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Dietary sodium-to-potassium ratio as a risk factor for stroke, cardiovascular disease and all-cause mortality in Japan: The NIPPON DATA80 Cohort Study.(研究論文の紹介)
http://hdl.handle.net/10422/12031
http://hdl.handle.net/10422/12031747056ff-55c0-41a8-8611-0915af68f69f
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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skr057.pdf (115.4 kB)
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Item type | その他 / Others(1) | |||||
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公開日 | 2016-08-15 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Dietary sodium-to-potassium ratio as a risk factor for stroke, cardiovascular disease and all-cause mortality in Japan: The NIPPON DATA80 Cohort Study.(研究論文の紹介) | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_1843 | |||||
資源タイプ | other | |||||
その他の言語のタイトル | ||||||
その他のタイトル | 食事中のナトリウムとカリウムの比が高い人で循環器病死亡リスクが増加 | |||||
その他の言語のタイトル | ||||||
その他のタイトル | ショクジチュウ ノ ナトリウム ト カリウム ノ ヒ ガ タカイ ヒト デ ジュンカンキビョウ シボウ リスク ガ ゾウカ | |||||
著者 |
三浦, 克之
× 三浦, 克之 |
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内容記述 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | BMJ Open 2016; 6:e011632 | |||||
書誌情報 | 発行日 2016-08-03 | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | 滋賀医科大学 | |||||
資源タイプ | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | Others |